The Pink Walnut

Van Binnenuit Jouw Bedrijf Groeien

Simpele strategieën om meer te bereiken, persoonlijk en zakelijk. 

Meld je aan voor deze gratis, super waardevolle & inspirerende Masterclass.

Laat mij je naam en beste email adres weten.

Datum en tijd

woensdag
8
december
12.00 CET
JA, IK WIL GROEIEN!

Iedereen heeft wel eens momenten dat alles lukt! Kwestie van geluk? Toevallige omstandigheid?

Nee! Je hebt het onbewust ZELF gecreëerd.

Ik leer je graag de beginselen hoe je van binnenuit BEWUST veel meer bereikt dan je tot nu toe hebt gedaan. 

Want we zijn gemaakt voor meer en ergens in jouw achterhoofd weet je dit. Er is iets wat je graag wilt bereiken, je hebt een idee, dat niet van deze wereld komt, maar toch in jou zit. En dat mag nu realiteit worden!


​​​​​​​Ik weet zeker dat je vooruit wilt, anders las je dit niet. Niets gebeurt zomaar weet ik inmiddels uit ervaring. En dat is waarom ik deze live Masterclass organiseer. Dit is de beste manier om kennis te maken met mijn werk en mijn visie op resultaat van binnenuit, want woorden op papier dekken de lading nooit.

Alle resultaat in ons leven en in business is gevolg van ons eigen handelen en denken. En wil je verandering dan zal je dus hierin verandering moeten aanbrengen!

En dit is eenvoudiger dan je denkt, en toepasbaar in je eigen leven, business of team.

Voordat je dit kunt, moet je eerst duidelijk hebben wat is geest, je mind, eigenlijk? Zolang dit niet duidelijk is, zal je er nooit écht iets mee kunnen, omdat we nu eenmaal in beelden denken! Geen beeld = geen creatie.

En als je dit dan eenmaal helder hebt, hoe kom je dan weer in contact met jouw innerlijke, Goddelijke, creatiekracht?! Want dat is het level waarop jouw unieke idee zich bevindt.

Sta eens stil bij deze vraag:
Hoe ziet jouw ideale leven eruit als alles mogelijk is?! Van hoeveel omzet zou je écht heel blij worden? Van welke baan? Durf je daar eigenlijk wel over na te denken?! Of merk je dan dat je direct gedachten krijgt als 'ach het is al best goed zo', 'maar dat kan niet want...'...

Alles IS mogelijk als je weet hoe!

Ik kan er uren over praten maar in deze Masterclass sta ik hier bij stil:

1. Hét beeld dat je in 1x duidelijk maakt waarom je doet wat je doet, de simpelste uitleg over de werking van jouw mind/geest (en hoe je dit vanaf nu vóór je laat werken).

2. Hoe je de Goddelijke Creatiekracht weer 'aan' zet (zonder in paniek te schieten en terug te cirkelen naar wat je deed).

3. Hoe je stopt met idee-hoppen en focus behoudt, zodat je net als heel succesvolle mensen gaat denken en handelen (en het gewenste resultaat haalt, stap voor stap).

Als jij er klaar voor bent om (weer) van binnenuit te leven en te ondernemen, dan is deze Masterclass voor jou bedoeld. Je krijgt werkbare stappen om jou bedrijf van binnenuit te groeien (of je leven in te gaan richten zoals jij dat wenst). 


Over Elsbeth
Elsbeth onderneemt nu ruim 14 jaar en is eigenaresse van The Pink Walnut, coaching & consulting boutique, en werkt als Success Mindset Mentor. Ze is als onafhankelijk consultant aangesloten bij de organisatie van Bob Proctor, je misschien bekend van The Secret, omdat het motto is: je kunt altijd bij blijven leren! En als je dat doet, doe het dan met de besten!

Haar drijfveer: een weten van jongs af aan dat we ongeacht afkomst of opleiding een fantastisch leven kunnen realiseren, dat heeft geleid tot het vinden van de sleutel tot 'hoe' je dit dan voor elkaar krijgt.

Elsbeth staat bekend om haar praktische, intuïtief ingegeven slimme oplossingen voor organisatieproblemen, ondernemers- en communicatievraagstukken die op fysiek en energetisch niveau zaken in gang zetten.

Ze spreekt regelmatig voor groepen, verzorgt Masterclasses, schrijft voor BRAINZ Magazine en is daarnaast groot fan van pen en papier. 

Elsbeth woont in Lochem met partner, drie kinderen en twee honden en werkt veelal online en internationaal.

Aanvullende info:
Duur webinar: maximaal 75 minuten
Replay beschikbaar: ja, tijdelijk

Share this Masterclass